Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita

Merkit

New Era on perustettu 1920 Buffalossa New Yorkin osavaltiossa ja toimii edelleenkin perheyhtiönä. Merkki on maailman suurin lisensöityjen päähineiden valmistaja, jolla on käytössä useita lisenssejä esimerkiksi MLB, NFL, NBA, joiden virallinen yhteistyökumppani merkki on. New Era on todella hyvin näkyvillä niin urheilijoiden kuin muusikoidenkin käytössä ja moni pitää brändiä ainoana oikeana päähinemerkkinä.

R-Collection on Kajaanilainen perheyritys, mikä perustettiin 1970-luvulla. Aluksi postimyynnin kautta myytiin Yhdysvaltain ylijäämätavaraa, villapaitoja, alkuperäisiä Suomi-verkkareita ja farkkuja. Myyntiä tuli paljon ja alkoi oman malliston valmistus, mistä syntyi Collection of Rockville eli R-Collection. Vaatteiden suunnittelun ja valmistuksen lisäksi mukaan tuli silkkipaino. Mallisto alkoi laajenemaan ensimmäisten vuosien aikana ja vuonna 1982 ensimmäinen R-Collection anorakki näki päivänvalon. Perheyrityksen nousukausi tapahtui 1980- ja 1990-luvulla. Nyt eletään toista nousukautta 2010-luvun sukupolven vaihdoksen myötä.

R-Collection vaatteiden suunnittelu tapahtuu Kajaanin tehtaalla ja R-Collection tuotanto ommellaan Virossa. R-Collectionin vaatteet kestävät kulutusta, pesua sekä hankausta ja materiaalien kestävyys onkin R-Collectionille ensisijaisen tärkeää. R-Collectionin perinteiset college- ja trikoovaatteet valmistetaan Orivedellä sijaitsevan kutomon kankaista. Pääsääntöisesti materiaalit haetaan muualta Euroopasta, joskus myös Aasiasta.

R-Collection valikoimasta löytyy vaatteita naisille ja miehille, ulkovaatteista klassinen anorakki ja pitkä anorakki eri väreissä. Naisille ja miehille on valikoimassa myös R-Collectionin uudella ja perinteisellä logolla varustettuja t-paitoja, collegehuppareita sekä collegepaitoja. Paidoista ja huppareista löytyy myös logottomia versioita. Kapeat ja suoralahkeiset collegehousut ovat unisexmallia. R-Collectionin valikoimassa vaatteiden lisäksi on asusteita kuten anorakkikassi ja lippalakit.

Dr. Denimin mielestä jokainen päivä on "denim day". Dr. Denim on perheesi, ystäväsi, jokapäiväinen kumppanisi. Joku jonka puoleen kääntyä kun tilanne on niin sanotusti päällä. Aivan kuten täydellisesti istuvat farkut. Dr. Denim tarjoaa edullisia tuotteita jokapäiväiseen elämään. Olitpa menossa rennolle lounaalle, vieraaksi häihin, tapaamiseen tai nukkumaan, Dr. Denim on sinua varten. Salli itsellesi muodikas, toimiva vaatekappale joka ei petä sinua. Vaatekappale joka rikkoo rajoja ja laajentaa maailmaasi. Every day is a denim day.

Lee on aito Amerikkalainen farkkubrändi jonka juuret ovat vahvasti työvaateperinteissä. Brändi on ansiokkaasti niittänyt mainetta keksimällä monia uusi innovaatiota ajan saatossa. Se on mm. luonut vuonna 1911 ensimmäiset farkkuhaalarit, keksinyt vetoketjukiinnitteiset farkut sekä ensimmäinen slim fit farkkutakki on brändin luomislistalla.

Brändi on aina seissyt ammattitaidon, laadun ja palvelun takana. Merkin vuonna 1889 perustanut Henry David Lee on pitänyt arvoja yllä ja ne ovat vakiintuneita arvoja merkille edelleen. Yli 125 vuoden ajan, Lee on luonut erinomaista istuvuutta loistavilla materiaaleilla sekä yksinkertaisella, mutta spesiaalilla designilla.

Vuonna 2013 perustettu Pieces on täydentää nuoren, itsenäisen naisen jokapäiväisen lookin kohtuuhintaisilla, yksinkertailla ja upeilla asuisteilla. Merkki panostaa vaatteisiin ja asusteisiin, joissa on on loistavia yksityiskohtia, halutut muoti-ilmiöt ja laadukkaat materiaalit. Merkki etsii ja luo uusia trendejä ja auttaa jokaista tuomaan esiin sisäisen fashionistansa tuotteillaan kehittyen samalla koko ajan paremmaksi. Etsit sitten laukkua, kaulakorua tai huivia, Pieces mallistosta löydät aina kauden "must have"-tuotteet vaatekaappiisi.

Vuonna 2014 perustettu Only&Sons tuo miehille kauden viimeisimmät ja halutuimmat trendit sekä jokaisen vaatekaapin laadukkaat perustuotteet. Merkissä yhdistyy moderni mies joka elää muodin aallon harjalla mutta omaa omintakeisen tyylin ja tietää mitä haluaa. Only&Sons mies on rohkea, itsevarma ja omaa rennon elämänasenteen. Merkin laadukkailla mutta edullisilla tuotteilla luot tyylin niin arkeen kuin muodollisiinkin tilaisuuksiin.

 

Tanskassa vuonna 1995 perustettu Only on kansainvälinen muotibrändi nuorille naisille. Merkki on yksi Euroopan johtavista farkkubrändeistä. Menestys pohjautuu asiantuntemukseen ja perusteelliseen osaamiseen. Merkkiä myydäänkin yli 4500 liikkeessä maailmanlaajuisesti 30 eri maassa. Onlyn tuotteilla luot itsellesi takuuvarmasti upean tyylin erilaisiin fiiliksiin, lookkeihin ja tilaisuuksiin. Uusimmat trendit, sesongin tärkeimmät muotivaatteet sekä ajattomat perusvaatteet löytyy takuuvarmasti tältä merkiltä, unohtamatta laatua ja edullisuutta.

Jacqueline de Yong tarjoaa trendikkäitä, laadukkaita, sekä edullisia tuotteita nuorille naisille. Merkin valikoima tarjoaa siis vaatteita moneen eri tyyliin ja jokaisen vaatekomeroon. Rentous ja helppous korostuu brändin valikoimassa ja mahdollistaa katu-uskottavan mutta samaan aikaan särmikkään naisellisen tyylin. Merkin edullinen, muotiaaltoja tarkasti seuraavan ja mukaileva valikoima mahdollistaa muuttuvan, monipuolisen tyylin jokaisen saavutettavaksi.

 

Vuodesta 2013 NOISY MAY on kerännyt yhteen farkkuja ja denimiä rakastavat asiakkaat.   NOISY MAY tarjoaa raffit denim-tuotteet ja uniikit viimeisimpiä trendejä ja edgyä-tyyliä yhdistelevät mallistot. NOISY MAYn selkäranka on farkuissa ja merkin farkkumallien valikoima on laaja. Mallistot on suunniteltu muotitietoiselle nuorelle naiselle, joka hakee tyyliinsä rohkeitakin show piece -tuotteita. NOISY MAY tytön tyyli on persoonallinen sekoitus rouheaa tyyliä, trendikkyyttä ja naisellista lookia, jossa denimillä on aina iso rooli. NOISY MAY on ennustamaton, taiteellinen ja provosoiva huumoria unohtamatta!

Alkujaan Sweet Pants perustettiin vuonna 1982. Pariisilainen design collegehousuja valmistava merkki uudelleen lanseerattiin vuonna 2011 ja on kenttänsä johtava brändi. Jokainen löytää valikoimasta omansa. Näissä housuissa ei tarvitse jäädä kotiin, vaan voit kantaa ne ylpeänä niin arjessa kuin juhlassa. Vedä päällesi huppari, nahkatakki tai bleiseri ja luo oma tyylisi! Laadukkaat materiaalit ja mietityt yksityiskohdat saavat housut näyttämään ja tuntumaan ensiluokkaisilta. Korkealuokkaisen materiaalin lisäksi housujen yksityiskohdat tekevät tuotteisiin laadukkaan loppusilauksen. Tämä konsepti tarjoaa muodikasta mukavuutta jokaiselle. Pirteät värit ja ajankohtaisimmat printit houkuttelevat.

Spiral Industries on perustettu vuonna 2013. Merkin käytännölliset ja tilavat reput, kassit ja laukut ihastuttavat kuvioinneillaan ja vakuuttavat laadukkuudellaan. Merkki tarjoaa uniikeilla ideoillaan käytännöllisiä vaihtoehtoja poiketen valtavirrasta. Näillä tuotteilla saat asennetta tyyliisi, tinkimättä käyttömukaavuudesta.

JACK & JONES on laatumuotia nuorille miehille. Brändin tuotteita myydään yli tuhannessa merkin omassa liikkeessä 38 maassa ja tuhansien tukkukaupan kumppaneiden välityksellä kaikkialla maailmassa. Merkki syntyi rakkaudesta denimiin. Brändi perustettiin vuonna 1990, ja farkut ovat edelleenkin sen ydintoimintaa. Tavoitteena on rikastaa autenttisen farkkumuodin perintöä kunnioittamalla perinteitä ja kehittämällä samalla uusia innovatiivisia käsittelyjä ja leikkauksia. Farkut ovat kuitenkin vasta alkua. Nykyään tuotemerkki koostuu kuudesta alabrändistä: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, JACK & JONES TECH ja JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE. Näistä mallistoista löytyvät vaatteet ja asusteet joka tilaisuuteen, rennoista vapaa-ajan vaatteista ajattomiin klassikoihin. Tärkeintä merkille on materiaalien ja käsittelyjen laatu sekä kilpailukykyinen hinnoittelu. JACK & JONES on laadukasta miesten muotia jokaiselle miehelle.

Chiara Forthi on perustettu vuonna 2009 hauskan kokeilun seurauksena. Kaksi työntekijää alkoi itse luoda vaatteita ja asiakkaiden vastaanotto oli hämmästyttävän myönteistä. Chiara Forthin kokoelmista löytyy kontrastia iltapuvuista aina rentoihin arkisimpiin vaatteisiin. Chiara Forthi tarjoaa vaatteita naisille, joilla on asennetta ja halua erottua joukosta. Tarjolla on kauniita ja näyttäviä juhlamekkoja sekä muodikkaasti leikattuja toppeja. “Chiara-nainen” ei seuraa trendejä - hän saattaa aloittaa niitä.

VANS on pitkän historian omaava kalifornialainen kenkämerkki, mikä tunnetaan hyvin skeittari piireissä. Kenkien lisäksi VANSin valikoimasta löytyy paitoja, lippalakkeja, jumppapusseja ja reppuja miehille sekä naisille. VANS kengät ovat pitkään jo kuuluneet katumuotiin. Jos haluaa tyylilleen katu-uskottavuutta, ehdoton valinta on VANS kengät. VANS kenkien suosio perustuu siihen, että kenkiä voi yhdistellä farkkujen, shortsien, tummien housujen sekä hameiden kanssa.

 

Valikoimassa on  VANS t-paitoja miehille ja naisille. Tyylikkäät ja yksinkertaiset VANS t-paidat on myös mukavan tuntuiset päällä. Asukokonaisuuteen voi vielä lisätä kätevän jumppapussin klassisella VANS musta-valko-ruutukuviolla tai VANS repulla, johon on helppo pakata pientä ja suurempaakin tavaraa mukaan.

Wulf&Supply on tuore vaatemerkki. Vantaalta Ouluun tullut yhden miehen brändi. Wulf&Supply ensimmäinen tuote oli puiset silmälasit, mutta nyt tuotevalikoima on laajentunut vaatteisiin ja oheistuotteisiin. Kaikki vaatteet on eettisesti tuotettuja Fair Wear-valvonnassa. Valikoimasta löytyy myös kangaskasseja sekä rintaneuloja ja kaulapinssejä. Eläinaiheiset rintaneulat sopivat hyvin pikkutakin kanssa kuten myös kaulapinssit.

FILA on vuonna 1911 Italiassa perustettu urheiluvaate- ja -kenkämerkki. 1980-luvulla FILA kuului suosituimpiin merkkeihin ja tekee nyt uutta nousua urheilumuotimerkkinä. FILA kengissä käytetään huippulaadukkaita materiaaleja ja tyyliltään kengät ovat katumuodin sekä trendien edelläkävijöitä. FILA tennarit ovat tyylikkäät, joita on helppo käyttää ja yhdistää naisten sekä miesten vaatteisiin. Valikoimasta löytyy myös erivärisiä FILA sandaaleja, joilla on mukava kävellä kuumana kesäpäivänä.

Dickies on yksi maailman vanhimmista työvaatebrändeistä. Vuonna 1922 Dickies aloitti työvaatteiden valmistamisen amerikkalaisille duunareille. Aikojen edetessä Dickies laajensi mallistoaan myös vapaa-ajan pukeutumiseen ja suuri yleisö löysi brändin. 1990-luvulla skeittarit ottivat merkin omakseen. Dickies vaatteet ovat kestäviä ja ajattomia sekä tunnettuja hyvästä laadusta. Dickies vaatteet toimii aina ja ovat tyyliltään klassisia. Valikoimasta löytyvät Dickies Sacramento ruutupaidat, hupparit, t-paidat, housut sekä asusteet.

Diesel tunnetaan parhaiten muodikkaista ja kestävistä farkuista ja muista asusteistaan. Yhtiö toimii yli 80 eri maassa ja Dieseliä myydään yli 5 000 liikkeessä kautta maailman. Diesel perustettiin Italiassa 1978 Renzo Rosson toimesta, jonka jälkeen merkistä on kasvanut yksi maailman tunnetuimmista. Dieselin farkut valmistetaan pääosin Italiassa vastuullisesti ja kestävän kehityksen ehdoilla tänä päivänäkin.

The North Face nimi tulee vuorien kylmimmistä ja pahimmista puolista. The North Face- legenda alkoi San Franciscossa 1966, kun kaksi vaellusharrastajaa päättivät seurata heidän intohimoaan ja perustivat pienen vuorikiipeilyliikkeen.

Nykyään The North Face tarjoaa laajan valikoiman suorituskyvyn vaatteita, jalkineita ja varusteita. The north Face on maailman parhaiten menestyneiden kiipeilijöiden, vuorikiipeilijöiden, laskettelijoiden, lumilautailijoiden, kestävyysharjoittelijoiden ja tutkimusmatkailijoiden ykkösvalinta.

Tämä laadukas merkki on valintasi ulkoiluun, mutta näissä vaatteissa edustat trendikkäänä myös kaupungissa, hyvin istuvien mallien ja tyylikkään ulkonäön vuoksi.

 

NA-KD hengittää ja huokuu muotia.

Trenditietoinen nainen on jo saattanut bongata tämän suhteellisen uuden tulokkaan. Muodin online-kaupasta omaksi vaatebrändiksi kasvanut trenditaituri omaa tarkan muotivainun ja rutkasti persoonallisuutta. Se tarttuu uusimpiin trendeihin ja muuntaa niistä omannäköisiä. Urbaani ja edgy katumuoti yhdistyy huippumuodista ammennettuun inspiraatioon. Näitä vaatteita voi bongata it-tyttöjen tyyleistä ja ikonisista katutyyleistä. Merkki on vaikuttanut online-kaupan puolella 13 vuoden ajan, mutta omana brändinään se on uusi tulokas. Brändiä kannattaa pitää tarkasti silmällä, odotamme siltä jatkossakin jännittävää ja särmikästä naisten muotia. Ruotsalainen brändi pyrkii aina uudistumaan ja inspiroimaan. Merkin valikoimaan kuuluu vaatteiden lisäksi kiehtovia kenkiä ja asusteita. NA-KD hurmaa särmikkään kiinnostavalla valikoimallaan. Brändin vaatteissa on raikasta asennetta, joissa on yhtä aikaa jotain huippumodernia ja vahvoja retroviboja. Emme saa tarpeeksemme kiinnostavista yksityiskohdista ja näyttävistä materiaaleista.