Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita

Toimitusaika ja -tavat

Postin säilytysajat noutopisteissä ovat lyhentyneet lokakuusta 2017 alkaen!

Pääsääntöisesti noutopisteissä entisen 14vrk sijaan, säilytysaika on 7vrk jonka jälkeen paketit palautuvat lähettäjälle. Tarkemmat tiedot muutoksesta ja eri noutopisteiden säilytysajat Postin sivuilla TÄÄLLÄ.


Kun tilauksesi on vastaanotettu, lähetetään tilausvahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan sisällä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, micksonline@sok.fi . Lähetämme uude viestin kun tilaus on kerätty, pakattu ja lähetetään kuljetettavaksi. Mikäli toimitustapana on "Nouto myymälästä", saat ensin viestin paketin lähetyksestä valitsemaasi myymälään ja uuden viestin kun tilaus on noudettavissa.


 Varmistathan, että tilaustiedoissa ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikein kirjoitettu, toimiva ja sähköpostitilillä on tilaa vastaanottaa viestejä.

Lähetämme kaikki tilausta koskevat tiedot sähköpostitse.


Tuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää. Posti toimittaa paketit perille yleensä noin kolmessa arkipäivässä. Kiireisinä aikoina toimituksessa voi mennä kauemminkin. Toimitusaikaan saattaa aiheutua pieniä viiveitä erilaisten kampanjoiden aikaan.

Teemme kaikkemme saadaksemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti toimitetuksi ja pyrimme käsittelemään tilaukset mahdollisimman nopeasti tilauksen meille saavuttua. Otamme tilaukset käsittelyyn yleensä sen saapumista seuraavana arkipäivänä. Pakettien käsittelyyn ja toimitukseen voi vaikuttaa myös juhlapyhät. Emme vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista, mikäli toimitus viivästyy.

Mikäli huomaat pakkauksen olevan rikki sen saapuessa tai sitä noutaessa postin toimipisteestä, tulee sinun olla välittömästi yhteydessä postiin ja tehdä vahinkoilmoitus. Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen aikana voi sattua jotakin odottamatonta, tästä johtuen paketin kunto ja mahdolliset vauriot on syytä tarkistaa heti paketin saapuessa. Maksutapojen ehdot löytyvät Maksutavat- kohdasta.

Toimitamme tilauksia seuraavilla toimitustavoilla:

-       Postipaketti valittuun noutopaikkaan

- Valitse itse haluttu noutopaikka Postin noutopisteistä

-       Nouto Mick's tai Pukumies myymälästä

- Aina ilmainen toimitustapa

- Maksu tapahtuu normaalisti verkkokaupan kassalla valitsemallasi maksutavalla ja nouto myymälän kassalla tilauskuittia vastaan

Nouto Postista tai pakettiautomaatista

Tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista yleensä paketin lähettämistä seuraavana päivänä. Voit seurata paketin etenemistä seurantakoodin avulla ja hakea paketin tämän kyseisen koodin avulla. Kaikki yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja, mikäli asiakas on S-Ryhmän Omistaja. Mikäli Omistajuutta ei ole, yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Muutoin kaikkien pakettien lähetys- ja pakkauskulut ovat 6,90 euroa riippumatta painosta.

Nouto Mick's tai Pukumies myymälästä

Nouto Mick's tai Pukumies myymälästämme on aina ilmainen. Nouto onnistuu vain myymälän aukioloaikoina, otathan siis huomioon ennen noutoa, että sinulla on tiedossa voimassaolevat aukioloajat. Valitse toimitustavaksi ”nouto myymälästä” ja tarkista, että valitset haluamasi kaupungin vaihtoehdon.

Noutotilaukset maksetaan verkkokaupan kautta voimassa olevilla maksutavoilla. Pakettia noudettaessa asiakkaan tulee esittää tilausvahvistus, sekä henkilöllisyystodistus. Tilausvahvistuksen voi esittää joko sähköisessä muodossa tai paperitulosteena. Mikäli paketin noutaa eri henkilö, kuin tilausvahvistuksessa on, tulee hakijalla olla valtakirja oikeudesta noutaa paketti tilaajan puolesta.

Mick's Online haluaa toiminnallaan tukea ekologisuutta, keräämme samalla viikolla tulleet "Nouto myymälästä"- tilaukset yhteen ja lähetämme yhteiskuljetuksessa samaan paikkaan menevät paketit. Saat ilmoituksen kun paketti on noudettavissa valitusta myymälästä.