Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita

UKK

Vaihto ja palautus myymälöissä

Milloin olen oikeutettu vaihtoon tai palautukseen?

Meillä on käytössä 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus normaalihintaisille tuotteille. Aletuotteilla on 7 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Sinun on mahdollista tulla tuona aikana vaihtamaan tuote toiseen tai palauttamaan tuote, ja saat tilalle lahjakortin tai rahasi takaisin, jos tuotetta ei ole käytetty ja sinulla on kuitti tallella.

Miksi ostosta on hyvä olla kuitti tallella?

Myymälän on pystyttävä todentamaan jostakin se, että tuote on hankittu nimenomaan Mick’s-myymälästä. On olemassa useita eri liikkeitä, jotka myyvät samojen merkkien tuotteita.

Lisäksi suuri osa asiakkaistamme on asiakasomistajia, jotka saavat maksutapahtuman yhteydessä S-Etukorttia käyttämällä bonuksia. Kun ostoksia palautetaan, täytyy myönnetyt bonukset vähentää saman summan arvosta asiakkaan bonuskertymistä.

Helpottaaksesi tuotteen vaihtamista tai palauttamista on tuotteesta hyvä olla edelleen paikoillaan tuotteen ns. label eli hintatietolappu. Jos olet jo lapun poistanut, mutta tuote on käyttämätön, olet silti oikeutettu vaihtoon tai palautukseen. Hintalapun olemassaolo sulkee pois sen mahdollisuuden, että tuotetta olisi käytetty. Se, että otamme vastaan varmasti pitämättömiä/käyttämättömiä tuotteita, takaa sinulle asiakkaana sen, että saat meiltä aina ostaessasi uutta ja voit olla varma siitä, että olet ensimmäinen joka tuotteen ottaa käyttöönsä.

 

Voinko palauttaa tuotteen, jos olen ostanut sen sellaisen kampanjan aikana, jolloin kaikista normaalihintaisista tuotteista on ollut ns. yleisalennus (esimerkiksi asiakasomistajapäivät)?

Kyllä voit. Vaihtaminen tai palauttaminen onnistuu, koska kyseessä ei ole erikseen määritelty alennustuote, vaan alennus on koskenut kaikkia normaalihintaisia tuotteita, jotka palautuvat normaalihintaan kampanjajakson päätyttyä.

Miksi palautus onnistuu vain jos tuote on ostettu Mick's-ketjun myymälästä? 

Kaikki Mick’s-liikkeet kuuluvat Pukumies Oy:hyn. Mick’s-ketjun liikkeet ovat monimerkkimyymälöitä eli myymme Mick’s-nimen alla lukuisia eri merkkejä. Joskus meille tulee kyselyjä, voiko jonkun tietyn merkin tuotteen palauttaa meille, kun meilläkin on sitä myynnissä.

Palautus ja vaihto onnistuvat ainoastaan silloin jos tuote on ostettu Mick's -ketjun myymälästä. Vaikka myymmekin samaa merkkiä kuin muualla Suomessa, esimerkiksi Onlyn tai Jack&Jones myymälät, heidän yritystoimintansa ei liity Mick's-yritystoimintaan muutoin kuin saman merkkivalikoiman puolesta. Me kuulumme Pukumies Oy -ketjuun ja myymme vastaavasti konseptiimme sopivia nuorisovaatemerkkejä oman nimemme alla.