Ladataan...

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Kirjaudu

Unohditko salasanasi?

Selaa tuotteita

Yleistä

Asiakaspalvelu ja yhteydenotot

Kaikkiin Mick'sin verkkokauppaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä seuraavasti:

  • Sähköpostilla osoitteeseen micksonline@sok.fi
  • Puhelimitse numeroon 044 788 5097

Asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin klo9-15 välisenä aikana

Myymäläkohtaiset yhteystiedot löydät vasemmasta ylälaidasta "Yhteystiedot" kohdasta tai painamalla TÄSTÄ.


Yleistä

Mick’s verkkokaupassa ostosten tekeminen on helppoa ja nopeaa. Voit selailla tuotteita joko tuoteryhmittäin tai – merkeittäin. Voit tehdä ostoksia luomalla asiakastilin tai maksamalla ostoksesi kertamaksulla verkkokaupan kassalla. Asiakastilin kautta tilaaminen ja tilausten seuranta on helppoa ja vaivatonta. Pääset sitä kautta katselemaan tilaushistoriaa ja henkilökohtaiset tietosi ovat helposti saatavilla uusia ostoksia varten, koska ne ovat valmiiksi tallennettuina. Asiakastiliä ei ole välttämätön luoda, mutta se helpottaa, sekä nopeuttaa ostosten tekemistä jatkossa.


REKISTERÖITYMÄLLÄ JA/TAI KIRJAUTUMALLA S-TUNNISTUKSEN KAUTTA, KERRYTÄT BONUSTA JA MAKSUTAPAETUA. VOIT SYÖTTÄÄ S-TUNNUKSET MYÖS OSTOSKORISSA "TILAUSTIEDOT"-OSIOSSA.


Mick’s Online verkkokauppa pidättää oikeuden olla toimittamatta tilausta, jos varastosaldo on ollut virheellinen asiakkaan tilauksen yhteydessä. Valitettavasti joskus voi olla niin, että verkkokaupasta onnistuu tilata sellaisia tuotteita, jotka jostain syystä ovat loppuneet varastostamme, vaikka verkkokauppa näyttääkin tuotetta löytyvän varastosta. Mikäli näin pääsee tapahtumaan, olemme yhteydessä tilaustiedoissa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen ja tarjoamme korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen löytyy tai rahojen palautusta puuttuvasta tuotteesta. Tilaus on mahdollista peruuttaa tai lähettämisen viivästyksestä sovitaan, jos asiakkaan haluama tuote on mahdollista saada myöhemmin tavarantoimittajan jälkitoimituksena tai tuote on saatavilla jostakin myymälästämme.

Pidätämme oikeuden hintojen vaihteluihin ja muutoksiin, koska Mick's Online verkkokauppa ja Mick's myymälät ovat erillisiä yksiköitä.

Kaikkien verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24 %, mikäli toisin ei mainita. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.


Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta vain Suomeen. Emme toimita paketteja Ahvenanmaalle.


 S-tunnus on S-Etukorttisi verkossa